Αναζήτηση

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ.Κ. {ΑΕΤΟΣ-ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ 0-5}


ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ.Κ.
{ΑΕΤΟΣ-ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ 0-5}

Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΤΟΥ και Θιναλιακού, στο γήπεδο του Σκριπερού. Ο Θιναλιακός μετά από καλή εμφάνιση κυρίως στο 2ο ημίχρονο, νίκησε εύκολα τον αντιπαλό του, ο οποίος στον αντίποδα, έκανε την χειροτερή του φετινή εμφάνιση.
Βέβαια μην ξεχνάμε ότι τις ομάδες τις χωρίζουν δύο κατηγορίες και ο ΑΕΤΟΣ, κύρια έχει το μυαλό του στο πρωτάθλημα.
Ο ΑΕΤΟΣ ξεκίνησε, με νεανικό σχήμα, λόγω απουσιών κυρίως, αλλά μέχρι να μπει στο παιχνίδι, ήδη έχανε με 0-1, από γκολ του Μαρτίνου Αντ., μετά από λάθος της αμυντικής του διάταξης. Το σκορ διπλασιάστηκε στο 20' και κάπου εκεί o αγώνας τελείωσε.

Το ημίχρονο έληξε με τον ΑΕΤΟ να προσπαθεί να βγει μπροστά , αλλά να μην μπορεί.
Στο 2ο' ημίχρονο ο ΑΕΤΟΣ μπήκε συγκριτικά πιο νωθρός από το ξεκίνημα, με το σκορ , να φτάσει εύκολα στο 0-5 και ο Θιναλιακός να σκέφτεται τον επόμενο του αντίπαλο, τον Όλυμπο.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ: Ρέγγης, Χανδρινός Σπ., Μιχαλάς, Παπαδάτος, Βιτουλαδίτης, Χαλικιάς (Μαυρόπουλος), Ντρίζι, Μίκλι (Γιαντσιώρης), Χανδρινός Γρ., Συναδινός, Δολιανίτης (Κορωνάκης)

Στον ΑΕΤΟ ίσως αυτή η ήττα λειτουργήσει θετικά και κάποιοι, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα , δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα, αρχής γενομένης από το Σάββατο κόντρα στους Λύκους, στο ντέρμπι της αγωνιστικής.


Για να μην πέφτει η ψυχολογία, το παρακάτω τραγούδι..............
http://www.youtube.com/watch?v=_1T2AzA-QJc