Αναζήτηση

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

"ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ" , ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΡΙΛΛΑ-ΑΕΤΟΣ 2-2


" Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς" και πραγματικά σήμερα, ο Αετός χρειάστηκε και μια μεγάλη δόση τύχης, ώστε από το 80', που το σκορ ήταν 2-0, μέχρι το 88', να πετύχει 2 γκόλ και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, από έναν καλύτερο αντίπαλο, σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, λόγω βροχής φυσικά. Το παιχνίδι ξεκίνησε σε ένα γήπεδο που η βροχή , το είχε κάνει βαρύ και σε κάποια σημεία δύσκολα παίζονταν ποδόσφαιρο. Στο πρώτο 20λεπτο, είδαμε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι και από τους δύο, με ελαφριά υπεροχή του Αρίλλα. Ο Αετός είχε προβλήματα στο α' ημιχρ., στη μεταβίβαση της μπάλας, στους προωθημένους, οι οποίοι κόβονταν είτε από τον Αργυρό, είτε από τον Κωνστάντη. Στο 28' ο Αρίλλας κερδίζει ένα κόρνερ από τα αριστερά, ο Καλούδης Θ. μένει αμαρκάριστος και με κοντινό πλασέ , κάνει το 1-0. Αυτό ήταν και το σκόρ ημιχρόνου, με συνεχής βροχόπτωση και πολλά προβλήματα στα αριστερά και στο κέντρο , ειδικότερα στις μεταβιβάσεις και στην τελική πάσα από πλευρά Αετού. Ο Κένταυρος είχε τον έλεγχο, αλλά συναντούσε δυσκολία με την πολυπρόσωπη άμυνα του Αετού. Στο β' ημίχρονο, αφού έγινε αλλάγη εμφανίσεων λόγω βροχής, ο Μουζακίτης Αγγ. σε μια φάση πιάνει στον ύπνο την άμυνα του Αετού, βγαίνει στην πλάτη και με κεφαλιά κάνει το 2-0, αφήνοντας το Ρέγγη εκτεθειμένο. Κάπου εδώ όλοι πίστευαν πως όλα έχουν τελειώσει. Όμως ο Γ.Αυλωνίτης και η ομάδα του Αετού, αντί να διασυρθούν, άρχισαν να πιέζουν. Είχε περάσει πριν το 2-0 στο
παιχνίδι ο Μαυρόπουλος στη θέση
του Δολιανίτη και ενισχύθηκε το κέντρο, όμως πάλι κάτι έλειπε, ώσπου στο 75', γίνεται αλλάγη ο Χανδρινός Γρ. και μπαίνει ο Νοβάκος. Εκεί απελευθερώνεται ο Συναδινός από το κέντρο της άμυνας και αρχίζει η αντεπίθεση. Στο 78' οι γηπεδούχοι διαρτύρονται έντονα στον α' βοηθό κ. Κουρσάρη, σε καταλογισμό οφσάιντ, όπου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα. Αμέσως όμως ο Αετός εκδηλώνει επίθεση από τα αριστερά και με αλλεπάληλες κόντρες, η μπάλα καταλήγει στον Κορωνάκη, όπου με βολέ στο 80' κάνει το 2-1. Ανεβασμένοι ψυχολογικά οι παίκτες του Αετού πιέζουν, ο Αρίλλας χάνει μοναδική ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα και έκει στο 88', μετα από λάθος της άμυνας του Αρίλλα, ο Ντρίζι δεν χάνει την ευκαιρία και κάνει το 2-2, σε ένα συγκλονιστικό φινάλε, όπου ο Αρίλας, παρολίγο στο 93' να κάνει το 3-2. M.V.P. του αγώνα ο Αργυρός Σπύρος, από πλευράς Αετού καλύτεροι: Συναδινός, Κορωνάκης, Βιτουλαδίτης.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΕΤΟΥ: ΡΕΓΓΗΣ, ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΣΠ., ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ, ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗΣ, ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ, ΜΕΣΣΑΣ, ΝΤΡΙΖΙ, ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΓΡ. (ΝΟΒΑΚΟΣ), ΜΙΚΛΙ, ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ (ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ)


ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ Α.Ο.ΛΥΚΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.