Αναζήτηση

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΞΟΡΚΙΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ "ΔΑΙΜΟΝΑ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ 2 ΣΤΑ 2

ΞΟΡΚΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ "ΔΑΙΜΟΝΑ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ 2 ΣΤΑ 2
Ο Αετός συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Ηρακλή Σφακερών 2-1. Σε ένα δυνατό παιχνίδι , σε αθλητικά πλαίσια, ο Αετός "Ξορκισε τον κακό του δαίμονα", Ηρακλή Σφακερών. Οι παίκτες του Αετού μπήκαν πιο δυνάτα στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι στο 14' με το Μίκλι. Στο 24' ήρθε το πρώτο γκόλ από τον Βιτουλαδίτη, μετά από ωραίο συνδυασμό και λάθος στην άμυνα του Ηρακλή. Στο πρώτο δεκάλεπτο του Β' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 55' διπλασίασε τα τέρματα του, με γκόλ του Μίκλι, με βολέ από το ύψος της περιοχής. Στο 68' ο Ηρακλής μείωσε σε 2-1, με τον Κοντίνη και έντεινε τις προσπαθειές του να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στα Highlights του αγώνα, δύο καταπληκτικές επεμβάσεις του Ρέγγη και ένα ανάποδο ψαλίδι του Μίκλι που έφυγε λίγο άουτ. Καλύτεροι του Αετού, Ρέγγης, Μαυρόπουλος, Βιτουλαδίτης και Μίκλι. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Νοβάκου, ο οποίος αποχώρησε στο 69'.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται το Σάββατο 24/10/09, στο γήπεδο Αυλιωτών στις 15.00, με αντίπαλο τον Κένταυρο Αρίλλα.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΤΟΣ: Ρέγγης, Συναδινός, Παπαδάτος, Μαυρόπουλος, Ντρίζι, Κορωνάκης, Νοβάκος( 69' Δολιανίτης), Χανδρινός Σπ., Βιτουλαδίτης, Χανδρινός Γρ.( 64' Μέσσας), Μίκλι

http://www.youtube.com/watch?v=GvB8Wj-Yrbg&feature=channel