Αναζήτηση

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΤΟΣ - ΓΕΘ 4-0 , ΑΝΟΙΞΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΑΕΤΟΣ - Γ.Ε.Θιναλίου 4-0

Παιχνίδι με πολλές φάσεις και τέσσερα γκολ, διεξήχθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Κέρκυρας, μεταξύ του ΑΕΤΟΥ Αγ. Αθανασίου και της Γ.Ε.Θιναλίου, στο γήπεδο του Σκριπερού. Πόλλες φάσεις για γκολ κυρίως από την μεριά του ΑΕΤΟΥ, που ευτύχησε να προηγηθεί στο 2ο λεπτό με εντυπωσιακό βολέ του Κορωνάκη, κατόπιν έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, το παιχνίδι ήταν αμφίροππο, μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 56ο ο Παπαδάτος Αρ. αποχώρησε με κράμπα, μπήκε ο Δολιανίτης και στο 60ο, ο Ντρίζι Ρολάντο σε τετ α τετ έκανε το 2-0. Η Γ.Ε.Θ. προσπάθησε να αντεπιτεθεί και σε μια στημένη φάση , ο Αρματάς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Ρέγγη, που ήταν και η μοναδική κλασσική ευκαιρία για γκόλ της Γ.Ε.Θ. Στο 73ο ο Χανδρινός Γρ. που έκανε πολύ καλό παιχνίδι από τα πλάγια, βγήκε τετ α τετ, σούταρέ, ο τερματοφύλακας απόκρουσε, η μπάλα πήγε στα πόδια του Μίκλι Μαξίμ, που έκανε εύκολα το 3-0.
Αμέσως μετά έγιναν δύο αλλαγές, ο Ντέντες και ο Γιαλοψός που πήραν τη θέση του Μίκλι και του Χανδρινού Γρ. Στο 75ο Ο Κορωνάκης κάνει την 2η ασίστ στο παιχνίδι, βγάζει το Γιαλοψό μόνο του, ο οποίος κρεμάει το τερματοφύλακα και γράφει το 4-0.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΕΤΟΣ ( Ρέγγης, Χανδρινός Σπ., Παπαδάτος Αρ., Συναδινός, Νοβάκος, Κορωνάκης, Μαυρόπουλος (M.V.P. του αγώνα), Ντρίζι Ρολάντο, Χανδρινός Γρ., Βιτουλαδίτης, Μίκλι, έπαιξαν ακόμη, Δολιανίτης, Ντέντες, Γιαλοψός)
Γ.Ε.Θ.( )

Δεν υπήρχαν υστερήσαντες
, απλά χρειάζεται ακόμα προσπάθεια στα τελειώματα φάσεων, όπου χάθηκαν πολλά εύκολα γκόλ. Περιμένοντας να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι που έλειπαν από το σημερινό αγώνα, ελπίζουμε σε πολύ καλή πορεία φέτος.


http://www.youtube.com/watch?v=kE3F45urEW4