Αναζήτηση

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΕΣ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: «ΜΕΓΑΛΟ» ΤΡΊΠΟΝΤΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρεις πολύ σπουδαίους βαθμούς κατάφερε και κέρδισε ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια του να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 της Ντιναμό στο Βοκουρέστι και σε συνδυασμό με το 1-1 στον αγώνα της Πόλης ανάμεσα στην Γαλατασαραϊο και την Στουρμ αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους ακόμη και για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Το γκολ των νικητών πέτυχε ο Καραγκούνης στο 78΄, αλλά οι γηπεδούχοι στο 89΄ έχασαν πέναλτι (σε ανατροπή του Μπέρσαμιρ στον Τόρζε). Την αισχάτη των ποινών ανέλαβε ο Νικουλέσκου αλλά έστειλα άουτ την μπάλα.

Ντ. Βουκουρεστίου: Ντόλχα, Ντιαμπατέ, Κονέ, Μπόστινα, Αντριαν Κριστέα, Αντρεϊ Κριστέα, Τόρζε, Καρλατάτσε, Ταμάς, Αλέξε (52' Ζίκου).
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Καντέ, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Κατσουράνης, Λέτο (46' Νίνης), Καραγκούνης (83' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (67' Ρουκάβινα).


ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: ΜΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ Η ΑΕΚΑΡΑ

Αναγεννημένη εμφανίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε και επικράτησε 1-0 της Μπενφίκα. Μια νίκη πολύτιμη τόσο για την ίδια την ομάδα που πλέον μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο που χρειάζεται τους βαθμούς για την γενική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση - κυρίως στο πρώτο ημίχρονο – και με το γκολ του ΜαΪστοόροβιτς στο 43΄ έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Κίτρινες κάρτες: Γκέντζογλου, Γιάχιτς - Μάξι Περέιρα, Ραμίρεζ, Καρντόζο.
Κόκκινες κάρτες: 86' Γεωργέας (δεύτερη κίτρινη)

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Αρσε, Χουανφράν, Γιάχιτς, Καφές (69’ Γκέντζογλου), Χέρσι (76’ Λεονάρντο), Μαντούκα, Σκόκο (88’ Καράμπελας), Μπλάνκο.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ζούλιο Σέσαρ, Μάξι Περέιρα (59’ Κοεντράο) , Λουϊζάο, Νταβίντ Λουίζ, Σέσαρ Πεϊσότο, Χάβι Γκαρθία, Ραμίρες, Ντι Μαρία, Αϊμάρ (80’ Νούνο Γκόμεζ), Σαβιόλα (59’ Γουέλτον), Oσκαρ Καρντόζο.